Petrică Mâțu Stoian

Cine va moșteni de fapt averea lui Petrică Mîțu StoianS-a dezbătut succesiunea Citește și. Carmen Mihaela și Petrică Mâțu Stoian au format un cuplul vreme de 16 ani iar după divorț artistul nu s-a mai recăsătorit.


Pin On Romanian Yugo Music

Petrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara la vârsta de 61 de ani.

. Petrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara la vârstă de 61 de ani la Spitalul de Urgență din Reșița. Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii. Căsnicia lor a durat 16 ani după care au decis să divorțeze.

Cine ar moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian. Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela au fost căsătoriți 16 ani dar în 2012 de comun acord au divorțat. Cunoscutul interpret de muzică populară se afla la secția ATI a spitalului din Reșița.

Acesta a fost internat în stare gravă la ATI la spitalul din. Artistul a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela o femeie pe care a iubit-o mult și despre care a continuat să. A fost pus pe.

Petrică Mâțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Izverna Plaiul Cloșanilor din județul Mehedinți. Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Interpretul de muzică populară a pierdut un om.

Petrică Mâțu Stoian slăbise 25 de kg dar nu pentru că a ținut dietă ci în urma unui șoc imens care i-a tăiat pofta de mâncare. S-a aflat acum că celebrul artist era vaccinat cu schema completă dar. Surse medicale arată care a fost cauza morții a marelui artist.

Britney Spears și Madonna sărut pasional la nuntăAu recreat. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o țară întreagă. Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani.

Acesta a fost internat în stare gravă la ATI la spitalul din Reșița. 18 September 1960 - Died. Miercuri 10 noiembrie 2021 a avut loc înmormântarea regretatului Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021 într-un spital din Reșița din cauza unui șoc traumatic. Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Comuna Isverna și este originar. Având în vedere că artistul de muzică populară nu a avut copii în spațiul public au fost lansate întrebări referitoare la averea.

Petrică Mîțu Stoian a mers la o clinică unde urma să se trateze post COVID-19. 6 November 2021 was a Romanian folk singer complications from COVID-19. Solistul a fost căsătorit cu Carmen Mihaela o femeie pe care a iubit-o mult.

Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. Aristul a participat de-a lungul carierei sale la numeroase festivaluri. Petrică Mâțu Stoian înmormântare pe măsura talentului său.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani. Petrică Mâțu Stoian transformare spectaculoasă. Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă la vârsta de 61 de ani fiind internat pe secția ATI după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit.

Petrică Mâțu Stoian Born. Petrică Mâțu Stoian a fost invitat în emisiunea lui Măruță de la Pro TV și gazda show-ului s-a șocat atunci când l-a văzut atât de slab. Petrică Mâțu Stoian biografie.

Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a. Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la numai 61 de ani. Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. 11 hours agoCitește și. Artistul nu a dezvăluit public.

Ulterior a fost transferat la Spitalul din Reșița pentru că starea lui de sănătate se înrăutățise. Din nefericire totul a fost pe fond emoțional cauzat de. Cătălin Măruță a aflat astfel că artistul.

Ce spunea Petrică Mâțu Stoian despre căsătorie și copii. În urma morții lui Petrică Mâțu Stoian au apărut tot mai multe. Cei doi ar fi decis să se separe din cauza distanței.

Din iulie și până în prezent artistul a slăbit 25 de kilograme fără măcar o zi de dietă.


Petrica Mitu Stoian Buna Seara Om Sarac Youtube Buna Painting Fictional Characters


Petrica Mitu Stoian Cruce N Masa Cruce N Casa Colind Youtube Incoming Call Screenshot Incoming Call Romania


Constantin Enceanu Si Petrica Mitu Stoian Ma Dusei Pe La Petrica Youtube Sis Fictional Characters


Pin On Artiști Apreciați


Petrica Mitu Stoian Bate Ceasul Youtube Youtube Development


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Fetita Din Godinesti Youtube Music


Pin On Muzica Preferata


Petrica Matu Stoian The Creator Recital Home Decor Decals


Pin On Erika Cintece


Pin On Populare


Pin On Matu Stoian


Pin On Umor


Petrica Mitu Stoian Cantece De Muzica Populara Album Hai Canuta Sus Youtube Album Youtube Development


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Folk Incoming Call Screenshot Folk Art


Pin On Traian


Pin On Imagini


Pin On Muzica Romaneasca


Pin On Romanian Yugo Music Petrica Mitu Stoian


Pin On Niculina Stoican

You have just read the article entitled Petrică Mâțu Stoian. You can also bookmark this page with the URL : https://ninjahermannasia.blogspot.com/2022/06/petrica-matu-stoian.html

0 Response to "Petrică Mâțu Stoian"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel